activiteit do 14 mrt 2013

Seminar ROZ model winkelruimte 2012

14 mrt

Wanneer

donderdag 14 maart 2013 om 15:00 uur

Locatie

Boekel de Nerée Amsterdam

Contact


“Nieuw ROZ model winkelruimte 2012”

Datum: Donderdag 14 maart 2013
Tijd: 14:30 uur ontvangst
14:55 uur welkomstwoord door voorzitter JOJ
15.00 uur seminar
16:15 uur pauze
16:30 uur seminar
17:30 uur afsluitende borrel

Locatie: Boekel de Nerée
Gustav Mahlerplein 2
1082 MA Amsterdam

Spreker: Mevrouw mr. Wendela Raas, advocaat bij Boekel de Nerée te Amsterdam

Opleidingspunten: Aan dit seminar worden twee uren besteed. In het kader van de Verordening en de Regeling op de Vakbekwaamheid bestaat er voor advocaten aanspraak op 2 PO-punten. Aan kandidaat-notarissen worden 2 PO-punten toegekend.

Inleiding
Tijdens het seminar “Nieuw ROZ model winkelruimte 2012” zal mr. Raas het ROZ model winkelruimte 2012 met u bespreken. Wat zijn de verschillen ten opzichte van het huidige model en is het nu echt een meer "huurdersvriendelijk" model geworden? Bij het bespreken van de wijzigingen zal ook de recente jurisprudentie met u worden doorgenomen.

Spreker
Mr. Wendela Raas is sinds november 2010 als partner aangesloten bij Boekel de Nerée en is sectievoorzitter van de praktijkgroep Vastgoed. Zij is gespecialiseerd in huurrecht bedrijfsruimte en procedeert en adviseert over onderwerpen als gebreken, renovaties, omzethuur, green lease en huurprijsherzieningen. Haar cliënten bestaan uit (institutionele) beleggers, projectontwikkelaars, winkelketens en makelaars. Daarnaast is mr. Raas werkzaam in de algemene vastgoedpraktijk, waaronder begrepen koop/verkoop en algemeen verbintenissenrecht. Mr. Raas publiceert en doceert regelmatig over huurrechtelijke onderwerpen. Zij is bestuurslid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) en maakt deel uit van de redactie van WR, Tijdschrift voor Huurrecht. Voorts is zij als gespecialiseerd advocaat lid van de door de Orde van Advocaten ingestelde Adviescommissie Wetgeving Huurrecht. Binnen onze Vereniging neemt zij als lid van de Raad van Advies een bijzondere positie in.

Programma
14:30 uur ontvangst
14:55 uur welkomstwoord door voorzitter JOJ
15.00 uur presentatie mevrouw mr. Wendela Raas (deel 1)
16.15 uur pauze
16:30 uur presentatie mr. Wendela Raas (deel 2)
17:30 uur afsluitende borrel op locatie

Locatie
Het seminar vindt plaats bij Boekel de Nerée gelegen aan het Gustav Mahlerplein 2 (1082 MA) te Amsterdam.

Routebeschrijving Openbaar Vervoer
Indien u gebruik maakt van het openbaar vervoer kunt u de trein en/of metro nemen naar station Am-sterdam Zuid. Daarna neemt u uitgang Zuid, welke uitkomt op het Gustav Mahlerplein. De ingang van Boekel de Nerée bevindt zich bij het eerste gebouw aan de rechterzijde.

Routebeschrijving Auto
Vanuit richting Utrecht/Amersfoort: Vanaf A10 ringweg zuid neemt u de afslag S109 Amsterdam Rai. Einde van de afslag linksaf (volg de borden WTC). Eerste weg meteen weer rechtsaf bij de stoplichten.
Vanuit de richting Den Haag/Haarlem: Vanaf A10 ringweg zuid neemt u de afslag S109 Amsterdam Rai. Einde van de afslag rechtdoor (volg WTC). Eerste weg meteen weer linksaf bij de stoplichten.
Vervolgroute vanuit alle richtingen:
U rijdt over de Boelelaan. Na ca. 700 meter, eerste kruispunt rechtsaf de Beethovenstraat in.
Bij het eerste stoplicht (ABN AMRO gebouw) linksaf de Gustav Mahlerlaan in. Volg de borden Mahler parkeergarage. Rechts passeert u eerst het ABN AMRO gebouw, dan het Mahlerplein en daarna de ITO toren. Meteen voorbij de ITO toren neemt u de eerste weg rechtsaf (Aaron Coplandstraat)
Na ongeveer 25 meter is links de ingang van de parkeergarage Mahler. In de parkeergarage kunt u de bordjes Boekel de Nerée volgen.

Opleidingspunten
Aan dit seminar worden twee uren besteed. In het kader van de Verordening en de Regeling op de Vakbekwaamheid bestaat er voor advocaten aanspraak op 2 PO-punten. Aan kandidaat-notarissen worden 2 PO-punten toegekend.

Lidmaatschap
Lid worden van de Vereniging JOJ is mogelijk voor EUR 100,00 per jaar. Studenten betalen EUR 25,00 per jaar. Het lidmaatschap geeft na betaling recht op gratis bezoek aan de symposia en de seminars. De symposia en seminars zijn ook voor niet-leden toegankelijk. Zij betalen EUR 90,00 per seminar.
Leden van de Vereniging JOJ kunnen ook met korting lid worden van de Vereniging voor Bouwrecht (zie voor de voorwaarden www.ibr.nl). De contributie van de VBR bedraagt dan slechts EUR 30,00 per jaar.