activiteit do 30 mei 2013

Contracteren met de Overheid

30 mei

Wanneer

donderdag 30 mei 2013 om 14:30 uur

Locatie

Conferentiecentrum De Bazel

Contact


Uitnodiging van de Vereniging JOJ voor het seminar

“Contracteren met de Overheid”

Datum: Donderdag 30 mei 2013

Tijd: 14:30 uur ontvangst
14:55 uur welkomstwoord door voorzitter JOJ
15.00 uur presentatie Berend Zwart
16:15 uur pauze
16:30 uur presentatie Roel Kupers
17:30 uur afsluitende borrel

Locatie: Conferentiecentrum De Bazel
Vijzelstraat 32, 1017 HL Amsterdam

Sprekers: Mr. Berend Zwart, advocaat bij Nauta Dutilh,
Drs. Roel Kupers, Project Manager bij de Gemeente Amster-dam

\r\n

Opleidingspunten: 2 (NOvA en KNB)

Inleiding
Tijdens het seminar “Contracteren met de Overheid” zal mr. Berend Zwart spreken over de juridische aspecten van contracteren met de overheid, waarbij onder meer ingegaan zal worden op het voorbe-houd van bestuurlijke goedkeuring, gemeentelijk beleid en handhaving van contracten.
Drs. Roel Kupers zal ingaan op strategisch contracteren met de Overheid en zal dit toelichten aan de hand van vele praktijkvoorbeelden.

Sprekers
De heer mr. Berend Zwart is advocaat bij NautaDutilh op de afdeling Litigation & Arbitration. Hij is gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht.
De heer drs. Roel Kupers werkt als Project Manager bij de Gemeente Amsterdam en heeft onder meer gewerkt aan grote projecten zoals Westerdokseiland (Zuidelijke IJoever), Westelijke Tuinste-den, IJburg, Zuidas en Stationseiland CS.

Programma
14:30 uur ontvangst
14:55 uur welkomstwoord door voorzitter JOJ
15.00 uur presentatie mr. Berend Zwart
16.15 uur pauze
16:30 uur presentatie drs. Roel Kupers
17:30 uur afsluitende borrel op locatie

Locatie
Het seminar vindt plaats in Conferentiecentrum De Bazel, Vijzelstraat 32 te Amsterdam.

Routebeschrijving Openbaar Vervoer
Vanaf het Centraal Station kunt u tram 4 en 9 nemen. Stap bij de derde halte, Muntplein, uit. Loop rechtsaf de Vijzelstraat in. Na ongeveer 100 meter vindt u gebouw De Bazel aan uw rechterhand. U kunt ook tram 24 en 25 nemen. Stap bij de vierde halte, Vijzelstraat, uit. U staat dan tegenover ge-bouw De Bazel.

Routebeschrijving Auto
Vanaf Schiphol of Den Haag:
Neem bij Amsterdam de RING WEST en volg afslag OSDORP CENTRUM (S106). Houd richting CENTRUM aan tot u bij het Surinameplein komt. Ga rechtdoor en over de brug links, de Overtoom op. Rijd de Overtoom tot het einde, ga rechtsaf de Stadhouderskade op. Rijd langs het Rijksmuseum en ga linksaf bij het tweede stoplicht (net voor de Heineken brouwerij). Rijd rechtdoor bij de rotonde, de Vijzelgracht in, verderop de Vijzelstraat genoemd. Halverwege deze straat is gebouw De Bazel aan uw linkerhand.

Vanaf Utrecht:
Bij Amsterdam volg RING OOST. Neem Afslag DUIVENDRECHT (S112). Ga linksaf richting CENTRUM tot de rotonde bij het Amstel Station. Ga rechtsaf naar de brede Wibautstraat, verderop Weesperstraat genoemd. Volg deze weg tot de rotonde van het Mr. Visserplein. Rijd de rotonde drie-kwart rond, het bord CENTRUM volgend. Rijd langs het Muziektheater, over de Amstelbrug en ga linksaf net over de brug, de Amstel op. Ga bij de eerste gracht (Herengracht) rechtsaf. Bij de eerste kruising vind u gebouw De Bazel schuin aan uw linkerhand.

Vanaf Amersfoort:
Bij Amsterdam volg RING WEST. Neem afslag DUIVENDRECHT (S112). Volg vanaf dit punt de aanwijzingen zoals bij Utrecht.

Parkeren
Onderstaande parkeergarages bevinden zich op loopafstand van De Bazel en bieden vaak de moge-lijkheid van een 24-uurs pas of een dagkaart, wat aanzienlijk voordeliger is ten opzichte van parkeren aan één van de grachten:
• Parkeergarage Geelvinck, Reguliersdwarsstraat 59, 1017 BK, Amsterdam (goed bereikbaar vanaf
de Vijzelstraat en op ongeveer 100 meter afstand van de Bazel).
• Koningsplein Parking Service, Reguliersdwarsstraat 16, 1017BM, Amsterdam (op ongeveer 150
meter afstand van de Bazel).
• Parking de Hoofdstad, Prinsengracht 542, 1017 KK, Amsterdam (op ongeveer 300 meter afstand
van de Bazel).
• Parkeergarage Stadhuis / Muziektheater, Amstel 3 of Waterlooplein 1, 1011 NV, Amsterdam (op
ongeveer 550 meter afstand van de Bazel).
• Falckgarage, Falckstraat 31, 1017VV, Amsterdam (op ongeveer 550 meter afstand van de Bazel)

Opleidingspunten
Deelname aan het seminar levert 2 studiepunten op in het kader van de permanente opleiding voor de advocatuur (NOvA) en de notariële beroepsopleiding (KNB).

Lidmaatschap
Lid worden van de Vereniging JOJ is mogelijk voor EUR 100,00 per jaar. Studenten betalen EUR 25,00 per jaar. Het lidmaatschap geeft na betaling recht op gratis bezoek aan de symposia en de seminars. De symposia en seminars zijn ook voor niet-leden toegankelijk. Zij betalen EUR 90,00 per seminar.
Leden van de Vereniging JOJ kunnen ook met korting lid worden van de Vereniging voor Bouwrecht (zie voor de voorwaarden www.ibr.nl). De contributie van de VBR bedraagt dan slechts EUR 30,00 per jaar.