activiteit do 21 aug 2014

Zomeruitje Windmolenpark Egmond aan Zee

21 aug

Wanneer

donderdag 21 augustus 2014 om 15:30 uur

Locatie

IJmuiden

Contact


Geachte leden en geïnteresseerden,

Op donderdag 21 augustus 2014 biedt de Vereniging JOJ u een prachtige kans om per boot vanaf IJmuiden, Windpark Egmond aan Zee te bezoeken. Dit windpark is het eerste grote windpark dat in de Noordzee voor de Nederlandse kust is gebouwd en bestaat uit 36 windmolens. Tijdens de boottocht zal Marieke Kaajan, partner bij ENVIR Advocaten in Amsterdam en gespecialiseerd in omgevingsrecht, spreken over enkele juridische aspecten die bij de ontwikkeling van grootschalige windparken relevant zijn. Een gids zal een technisch verhaal over windmolens vertellen.

De ontvangst is om 15:30 uur (Sluisplein, Kop van de haven IJmuiden). De boot vertrekt stipt om 16:00 uur. De boottocht zal ongeveer 2 a 2,5 uur duren. Na afloop van de boottocht drinken wij graag met u een borrel in de Felison Terminal (Sluisplein 55, IJmuiden (op loopafstand van het vertrekpunt van de boot)). Inschrijven voor het uitje is mogelijk via onze website (www.vjoj.nl).

Aangezien de haven van IJmuiden wellicht niet voor alle leden goed bereikbaar is, overweegt de Vereniging JOJ busvervoer in te zetten vanaf Station Amsterdam Sloterdijk en Station Haarlem. Of inderdaad busvervoer ingezet zal worden, is afhankelijk van de belangstelling hiervoor. Mocht je gebruik willen maken van het eventuele busvervoer, dan verzoeken we je vriendelijk dit uiterlijk 15 augustus door te geven door middel van een e-mail naar schaake@feltz.nl. Wij zullen de geïnteresseerden tijdig informeren of er daadwerkelijk voor busvervoer gezorgd zal worden.

Wij zien u graag tijdens ons zomeruitje op de 21ste! 

 

Hartelijke groeten,

Dieuwke Kist, 1e secretaris

Lid van VJOJ

Als u lid bent van de "Vereniging JOJ", dan kunt u inloggen om u kosteloos in te schrijven voor deze activiteit. Log in om u in te schrijven.

Inloggen voor leden

* *
wachtwoord vergeten?

Nog geen lid van de VJOJ?

Bent u nog geen lid, maar wilt u zich wel inschrijven voor deelname aan dit evenement? Overweeg dan het volgende: de contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 90,00 per jaar (studenten betalen zelfs maar € 25,00).

Word ook lid