activiteit do 16 apr 2015

Seminar Ontwikkelingen in de retail

16 apr

Wanneer

donderdag 16 april 2015 om 14:30 uur

Locatie

De Nieuwe Poort te Amsterdam

Contact


Het winkellandschap is door de opkomst van webwinkels en city malls steeds verder aan het veranderen. Deze ontwikkelingen hebben gevolgen voor vastgoedportefeuilles, zetten meer druk op bestaande huurrelaties en vragen van ontwikkelaars en gemeenten om creatieve nieuwe concepten. Op donderdag 16 april a.s. zal in De Nieuwe Poort te Amsterdam het seminar Ontwikkelingen in de retail plaatsvinden. Tijdens dit seminar zullen Tomas Steenmetser, advocaat bij Lexence advocaten & notarissen, en Michiel Boonen, senior research consultant bij Cushman & Wakefield met u stilstaan bij actuele vraagstukken en met u vooruit kijken naar de trends en ontwikkelingen voor de komende jaren.

Lid van VJOJ

Als u lid bent van de "Vereniging JOJ", dan kunt u inloggen om u kosteloos in te schrijven voor deze activiteit. Log in om u in te schrijven.

Inloggen voor leden

* *
wachtwoord vergeten?

Nog geen lid van de VJOJ?

Bent u nog geen lid, maar wilt u zich wel inschrijven voor deelname aan dit evenement? Overweeg dan het volgende: de contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 75,00 per jaar (studenten betalen zelfs maar € 25,00). Deelname aan een seminar als niet-lid kost € 90,00 per seminar. U bent dus goedkoper uit als u lid wordt!

Word ook lid

Inschrijven als niet-lid

Kosten voor inschrijving voor niet-leden bedragen € 0,00 en € 0,00 voor studenten.

Inschrijven als niet-lid