activiteit do 9 mrt 2017

Seminar Pacht

9 mrt

Wanneer

donderdag 9 maart 2017 om 14:30 uur

Locatie

Regardz (WTC), Arnhem, Nieuwe Stationsstraat 10

Contact


Op donderdag 9 maart a.s. is het seminar ‘Pacht’ in Arnhem (WTC/Regardz). Tijdens dit seminar zal het pachtrecht met zijn eigen systematiek en bijzondere regels aan de orde komen. Tevens is er aandacht voor de ontwikkelingen in de jurisprudentie en de beoogde hervorming van het pachtstelsel. 

De spreker tijdens dit seminar is Lodewijk Valk, advocaat-generaal bij de Hoge Raad der Nederlanden. Lodewijk Valk is gespecialiseerd in pacht en is de auteur van het herziene deel Pacht in de Asserserie. 

Hierbij nodig ik u graag van harte uit om bij dit interessante seminar aanwezig te zijn. Voor meer informatie over het programma, de spreker en de locatie verwijs ik u graag naar de uitnodiging.

Lid van VJOJ

Als u lid bent van de "Vereniging JOJ", dan kunt u inloggen om u kosteloos in te schrijven voor deze activiteit. Log in om u in te schrijven.

Inloggen voor leden

* *
wachtwoord vergeten?

Nog geen lid van de VJOJ?

Bent u nog geen lid, maar wilt u zich wel inschrijven voor deelname aan dit evenement? Overweeg dan het volgende: de contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 75,00 per jaar (studenten betalen zelfs maar € 25,00). Deelname aan een seminar als niet-lid kost € 90,00 per seminar. U bent dus goedkoper uit als u lid wordt!

Word ook lid

Inschrijven als niet-lid

Kosten voor inschrijving voor niet-leden bedragen € 90,00 en € 25,00 voor studenten.

Inschrijven als niet-lid