activiteit do 18 mei 2017

Seminar Circulair Bouwrecht

18 mei

Wanneer

donderdag 18 mei 2017 om 14:30 uur

Locatie

De Haagse Toren (direct naast Den Haag HS), Rijswijkseplein 786, Den Haag

Contact


Op donderdag 18 mei a.s. is het seminar ‘Circulair Bouwrecht’ in Den Haag (Haagse Toren, direct naast treinstation Den Haag HS). Het seminar zal worden gehouden in The Penthouse restaurant skybar op de bovenste verdieping van de Haagse Toren.

Tijdens het seminar ‘Circulair bouwrecht’ zullen een aantal bouwrechtelijke aspecten van innovatieve circulaire bouwprojecten, waar hergebruik centraal staat, besproken worden. Daarbij zal speciale aandacht worden besteed aan aanbesteding van innovatieve projecten, eigendomsverhoudingen bij ‘smart buildings’ en de vraag of het huidige bouwcontractenrecht voldoende is toegespitst op circulaire bouw. 

De sprekers tijdens dit seminar zijn Monika Chao-Duivis, hoogleraar bouwrecht aan de TU Delft en directeur van het Instituut voor Bouwrecht en Gerard Roemers, duurzaamheidsadviseur bij Metabolic.  

Lid van VJOJ

Als u lid bent van de "Vereniging JOJ", dan kunt u inloggen om u kosteloos in te schrijven voor deze activiteit. Log in om u in te schrijven.

Inloggen voor leden

* *
wachtwoord vergeten?

Nog geen lid van de VJOJ?

Bent u nog geen lid, maar wilt u zich wel inschrijven voor deelname aan dit evenement? Overweeg dan het volgende: de contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 90,00 per jaar (studenten betalen zelfs maar € 25,00).

Word ook lid