activiteit do 21 jun 2018

'Huurprijsontwikkelingen en huurprijsherziening in het retailvastgoed’

21 jun

Wanneer

donderdag 21 juni 2018 om 13:00 uur

Locatie

Amstel Hotel Amsterdam

Op donderdag 21 juni a.s. zal het seminar ‘Huurprijsontwikkelingen en huurprijsherziening in het retailvastgoed' plaatsvinden in het Amstel Hotel in Amsterdam.

Tijdens dit seminar zal mr. Niels van Tamelen (senior associate bij Dentons Boekel advocaten) ingaan op het wettelijke systeem en de juridische praktijk van huurprijsherziening. Daarbij zal hij ingaan op recente jurisprudentie en relevante juridische ontwikkelingen.

Aansluitend zullen Michiel Boonen en Jacob Pot (respectievelijk werkzaam in het Research & Strategy Team en het Retail Team van JLL, een financiële en professionele dienstverlener gespecialiseerd in vastgoed) ingaan op de huidige retailmarkt en de ontwikkelingen die zij zien. Wat komen ze tegen, hoe gaan ze om met de ontwikkelingen in de retailmarkt en tegen welke zaken lopen ze aan?   

Voorafgaand aan ons seminar zal er vanaf 13:00 uur een uitgebreide lunch voor u klaar staan, zodat er ook dan mogelijkheid tot ontmoeting en kennisuitwisseling is. Uiteraard kan dit ook op de afsluitende borrel na afloop van het seminar op het terras van het Amstel Hotel.

Lid van VJOJ

Als u lid bent van de "Vereniging JOJ", dan kunt u inloggen om u kosteloos in te schrijven voor deze activiteit. Log in om u in te schrijven.

Inloggen voor leden

* *
wachtwoord vergeten?

Nog geen lid van de VJOJ?

Bent u nog geen lid, maar wilt u zich wel inschrijven voor deelname aan dit evenement? Overweeg dan het volgende: de contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 75,00 per jaar (studenten betalen zelfs maar € 25,00). Deelname aan een seminar als niet-lid kost € 90,00 per seminar. U bent dus goedkoper uit als u lid wordt!

Word ook lid

Inschrijven als niet-lid

Kosten voor inschrijving voor niet-leden bedragen € 90,00 en € 25,00 voor studenten.

Inschrijven als niet-lid