activiteit do 27 sep 2018

Seminar Juridische aspecten van hoogconjunctuur in de bouw

27 sep

Wanneer

donderdag 27 september 2018 om 13:00 uur

Locatie

Belvedere, Nijmegen

Bouwprojecten die vertraging oplopen of zelfs volledig stil komen te liggen. Aanbestedingen die mislukken. Budgetten die niet toereikend genoeg zijn. Het is een greep uit de problemen die de huidige hoogconjunctuur in de bouwsector met zich meebrengt. Op donderdag 27 september a.s. zal het seminar ‘Juridische aspecten van een exploderende bouwsector' plaatsvinden in Belvedere, Nijmegen.

Tijdens het seminar ‘Juridische aspecten van een exploderende bouwsector’ zal eerst door Kees Regelink (bouwkostenadviseur bij 4Building) vanuit bouw-economisch perspectief ingegaan worden op de huidige hoogconjunctuur. Hij zal ook ingaan op het de rol van kostenadvies bij aanbesteding en contracteren.

Daarna maakt Koen Roordink (advocaat/partner Poelman Van den Broek) de vertaling van de huidige marktomstandigheden naar juridische vraagstukken; hoe zit het met de grondslagen voor aanspraken op grond van kostenverhogende omstandigheden? Daarbij is veel ruimte voor discussie.

Voorafgaand aan ons seminar zal er vanaf 13:00 uur een uitgebreide lunch voor u klaar staan. Uiteraard is er een afsluitende borrel na afloop van het seminar.

Lid van VJOJ

Als u lid bent van de "Vereniging JOJ", dan kunt u inloggen om u kosteloos in te schrijven voor deze activiteit. Log in om u in te schrijven.

Inloggen voor leden

* *
wachtwoord vergeten?

Nog geen lid van de VJOJ?

Bent u nog geen lid, maar wilt u zich wel inschrijven voor deelname aan dit evenement? Overweeg dan het volgende: de contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 75,00 per jaar (studenten betalen zelfs maar € 25,00). Deelname aan een seminar als niet-lid kost € 90,00 per seminar. U bent dus goedkoper uit als u lid wordt!

Word ook lid

Inschrijven als niet-lid

Kosten voor inschrijving voor niet-leden bedragen € 75,00 en € 25,00 voor studenten.

Inschrijven als niet-lid