activiteit do 18 mrt 2021

Online Seminar 'Corona en Huurrecht'

18 mrt

Wanneer

donderdag 18 maart 2021 om 15:00 uur

Locatie

Online

Contact

inschrijven

Corona heeft op alles en iedereen een andere invloed. Zo ook voor de verschillende huurovereenkomsten die ons huurrecht kent. Is het leerstuk van onvoorziene omstandigheden bijvoorbeeld anders voor een 7:290 BW overeenkomst dan een 7:230a BW overeenkomst? Is een omzetgerelateerde huurprijs gerechtvaardigd? 

Op dit soort vragen zal tijdens het online VJOJ-seminar op 18 maart a.s. door Aemile van Rappard antwoord worden gegeven.

Over Aemile van Rappard

Aemile van Rappard is sinds 2002 advocaat en sinds 2017 als partner verbonden aan Pels Rijcken. Hij is een ervaren vastgoedadvocaat en huurrechtexpert. Hij werkt hoofdzakelijk voor (institutionele) beleggers, projectontwikkelaars, verhuurders, makelaars en vastgoedadviseurs. Aemile heeft ruime ervaring met het begeleiden van complexe vastgoedtransacties, contractonderhandelingen, (her)ontwikkeling en transformatie van vastgoed en daaraan verwante onderwerpen. Daarnaast is hij een ervaren procesadvocaat in vastgoed gerelateerde zaken.

Praktisch

Het webinar vangt aan om 15.00 uur en duurt (inclusief vragen) tot circa 16.30 uur.

Lid van VJOJ

Als u lid bent van de "Vereniging JOJ", dan kunt u inloggen om u kosteloos in te schrijven voor deze activiteit. Log in om u in te schrijven.

Inloggen voor leden

* *
wachtwoord vergeten?

Nog geen lid van de VJOJ?

Bent u nog geen lid, maar wilt u zich wel inschrijven voor deelname aan dit evenement? Overweeg dan het volgende: de contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 75,00 per jaar (studenten betalen zelfs maar € 25,00). Deelname aan een seminar als niet-lid kost € 90,00 per seminar. U bent dus goedkoper uit als u lid wordt!

Word ook lid

Inschrijven als niet-lid

Kosten voor inschrijving voor niet-leden bedragen € 95,00 en € 25,00 voor studenten.

Inschrijven als niet-lid