activiteit vr 4 mrt 2022

Nieuwjaarsborrel en rondleiding Amare

4 mrt

Wanneer

vrijdag 4 maart 2022 om 16:00 uur

Locatie

Theater Amare, Den Haag

Contact


Op vrijdag 4 maart 2022 organiseert de VJOJ een nieuwjaarsborrel in het nieuwe theater Amare in Den Haag. Voorafgaand aan de borrel zal een rondleiding plaatsvindendoor het nieuwe theater.

De rondleiding duurt van 16.00 tot 17.00 uur. Aansluitend vindt de borrel plaats.   

Over Amare

Amare is het nieuwe onderwijs- en cultuurgebouw aan het Spui in Den Haag. Amare biedt onderdak aan de Stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag, het Residentie Orkest, het Nederlands Dans Theater en het Koninklijk Conservatorium. Amare heeft vijf zalen, waaronder een concertzaal en een theaterzaal die ieder plaats bieden aan ongeveer 1.500 personen. 

Voor meer inforamtie zie: https://www.amare.nl/nl/ 1240

Lid van VJOJ

Als u lid bent van de "Vereniging JOJ", dan kunt u inloggen om u kosteloos in te schrijven voor deze activiteit. Log in om u in te schrijven.

Inloggen voor leden

* *
wachtwoord vergeten?

Nog geen lid van de VJOJ?

Bent u nog geen lid, maar wilt u zich wel inschrijven voor deelname aan dit evenement? Overweeg dan het volgende: de contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 75,00 per jaar (studenten betalen zelfs maar € 25,00). Deelname aan een seminar als niet-lid kost € 90,00 per seminar. U bent dus goedkoper uit als u lid wordt!

Word ook lid

Inschrijven als niet-lid

Inschrijven voor dit evenement is alleen mogelijk voor leden.