activiteit do 29 sep 2022

Seminar 'Projectontwikkeling: The Pulse of Amsterdam'

29 sep

Wanneer

donderdag 29 september 2022 om 15:15 uur

Locatie

Loyens & Loeff, Amsterdam

Contact


Dit seminar staat in het teken van het nieuwbouw project The Pulse of Amsterdam. The Pulse wordt een omvangrijk gebouw met gemengde functies van woon-, kantoor-, bioscoop-, bedrijfs- en winkelruimte van circa 58.000 vierkante meter en een parkeergarage. Het gebouw is verkocht aan Union Investment Real Estate GmbH en wordt een monumentaal project dat levendigheid zal toevoegen aan de Zuidas door de mix van wonen, werken en ontspannen. Het kantoorgedeelte wordt ingericht volgens het EDGE-concept. Het gebouw wordt volledig energieneutraal.

Loyens & Loeff heeft de ontwikkelaars VORM en EDGE bijgestaan bij de ontwikkeling en realisatie van het gebouw. Daarbij ging het om onderwerpen als: de structurering van de joint venture van de ontwikkelaars, de verkrijging van de grond van de gemeente, de verkoop aan de investeerder, de structurering van het eigendom (splitsing in appartementsrechten en vestiging van opstalrechten voor de WKO en zonnepanelen), omgevingsrecht en bouwcontracten.

Ynze van der Tempel zal tijdens dit seminar stilstaan bij de fiscale aspecten van de ontwikkeling. Jurriaan van der Stok zal de notariële aspecten bespreken en Timo Huisman zal stilstaan bij de bouwrechtelijke kant. Marc Vriens en Tom Redecker zullen vanuit VORM/EDGE tekst en toelichting geven bij de ontwikkeling.

 

Voor meer informatie: zie de bijlage bovenaan deze pagina. 

Lid van VJOJ

Als u lid bent van de "Vereniging JOJ", dan kunt u inloggen om u kosteloos in te schrijven voor deze activiteit. Log in om u in te schrijven.

Inloggen voor leden

* *
wachtwoord vergeten?

Nog geen lid van de VJOJ?

Bent u nog geen lid, maar wilt u zich wel inschrijven voor deelname aan dit evenement? Overweeg dan het volgende: de contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 75,00 per jaar (studenten betalen zelfs maar € 25,00). Deelname aan een seminar als niet-lid kost € 90,00 per seminar. U bent dus goedkoper uit als u lid wordt!

Word ook lid

Inschrijven als niet-lid

Inschrijven voor dit evenement is alleen mogelijk voor leden.