activiteit do 24 sep 2020

Seminar Duurzaam goederenrecht

24 sep

Wanneer

donderdag 24 september 2020 om 14:00 uur

Locatie

Muntgebouw, Leidseweg 90 Utrecht

Contact


De uitvoering van beleidsdoeleinden voor verduurzaming van de gebouwde omgeving heeft grote gevolgen voor het goederenrecht. Te denken valt aan zonnepanelen op daken, circulaire toepassingen in gebouwen en het realiseren van voorzieningen voor hernieuwbare warmte, zoals een WKO. Een en ander heeft gevolgen voor de zakenrechtelijke vormgeving van dergelijke vastgoedobjecten. Tijdens dit seminar zal Pernille van der Plank nader ingaan op deze zakenrechtelijke gevolgen van verduurzaming, en zullen we ook interactief een casus op dit gebied bespreken.

Lid van VJOJ

Als u lid bent van de "Vereniging JOJ", dan kunt u inloggen om u kosteloos in te schrijven voor deze activiteit. Log in om u in te schrijven.

Inloggen voor leden

* *
wachtwoord vergeten?

Nog geen lid van de VJOJ?

Bent u nog geen lid, maar wilt u zich wel inschrijven voor deelname aan dit evenement? Overweeg dan het volgende: de contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 75,00 per jaar (studenten betalen zelfs maar € 25,00). Deelname aan een seminar als niet-lid kost € 90,00 per seminar. U bent dus goedkoper uit als u lid wordt!

Word ook lid

Inschrijven als niet-lid

Kosten voor inschrijving voor niet-leden bedragen € 75,00 en € 25,00 voor studenten.

Inschrijven als niet-lid